ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ #3 & πως να ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΑΓΙΚΗ ΑΜΜΟ

Νέα δραστηριότητα #3 για το σπίτι σας έχω που είναι η τελευταία μας ανακάλυψη, η οποία έγινε αμέσως λατρεία…!

Μαγική Άμμος*

Αυτή η ειδική άμμος είναι πραγματικά μαγική ❤ Έχει ιδιαίτερη υφή και ο τρόπος που διαλύεται είναι βασικά που ξετρελαίνει τα μικρά, αλλά και τα πιο μεγάλα παιδιά 😛 Λερώνει βέβαια αρκετά, αλλά είναι σίγουρα πολύ διασκεδαστική δραστηριότητα!

Παίζεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους: την βάζεις σε διάφορα σκεύη και κουπάτ με σχέδια, φτιάχνεις πυργάκια που ‘γκρεμίζονται’ μαγικά! Στην αγορά κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα ενώ θα βρεις και ολόκληρα σετ για να φτιάξετε από παγωτά & ζωάκια μέχρι κάστρα & πριγκίπισσες της Disney!

Παρακάτω δες πως μπορείς να φτιάξετε εύκολα σπιτική μαγική άμμο στο σπίτι με αλεύρι & baby oil 🙂 Φυσικά και τα μικρά μπορούν άνετα να βοηθήσουν στη διαδικασία!

~EXTRA δραστηριότητα

Μια ακόμη όμορφη δραστηριότητα που τα βοηθάει να γράψουν και να σχεδιάσουν με τα δαχτυλάκια τους είναι να βάλεις σε ένα κουτί αλάτι ή ζάχαρη ή ακόμα και μαγική άμμο και να αφήσεις το μικρό σου να αυτοσχεδιάσει και να φτιάξει ό, τι θέλει. Μπορεί να χρησιμοποιήσει τουβλάκια με διαφορετικά σχήματα, κουπάτ, ενώ μεγαλύτερα παιδάκια κάνουν και τις πρώτες τους απόπειρες να γράψουν αριθμούς και την αλφαβήτα.

Περιμένω τις εντυπώσεις σας & φυσικά να μου πείτε αν αγαπάτε την μαγική άμμο όσο κι εμείς ❤

Φιλιά,

Μαρίνα

One thought on “ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ #3 & πως να ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΑΓΙΚΗ ΑΜΜΟ

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.